dinsdag 8 maart 2016

Waarom jij dit lifestyle event niet wilt missen!




Als je echt wilt genieten, een dagje me-time, of lekker wilt shoppen voor het voorjaar, dan heb ik hét Lifestyle & Shop event voor jouw gevonden. En het allerleukste nieuws wij van Passie Bloom staan er dit jaar ook!

Als je echt wilt genieten, een dagje me-time, of lekker wilt shoppen voor het voorjaar, dan heb ik hét Lifestyle & Shop event voor jouw gevonden. En het allerleukste nieuws wij van Passie Bloom staan er dit jaar ook!Het Feel Good & Shop event is echt een event om niet te missen. Bezoek, beleef, ontdek, geniet, proef, shop en bewonder staan centraal. Heeeél veel toffe webshops openen hun 2 daagse Pop-up Shop op 11 en 12 Maart. En je kunt eten, proeven en genieten van de lekkerste gerechten en snacks van de Foodtrucks op het festival.Het event is misschien wel juist zó leuk, omdat het in een hele gave oude fabriekshal wordt gehouden. Zo staan wij bijvoorbeeld midden tussen de oude machines, buizen en apparaten in. Geen zorgen, niks werkt meer, maar natuurlijk wel een hele gave omgeving. Vergeet daarom je fototoestel niet, er is genoeg te zien en te beleven. 


De plattegrond met deelnemende webshops en foodtrucks!

Wij staan op nummer 16!
Als je binnekomt loop je gelijk rechtdoor naar de oude malerij (wat een hele gave industriele ruimte is) Zij de roze pijl op de plattegrond!

TIP: Plan je looproute van tevoren, op de site www.feelgoodshopevent.nl kun je de deelnemende merken zien, en zo vantevoren al kijken bij wie jij zeker langs wilt gaan. 



 
Waar: 
CHV Noordkade, NCB-Laan 52 Veghel


Wanneer: 
Vrijdag 11 Maart 13.00 tot 21.00 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Tickets: 
Koop ze online vooraf met korting op  www.feelgoodshopevent.nl 



Breng je een bezoekje bij Passie Bloom op het Feel Good event en besteed je €25 euro of meer in onze shop, dan krijg je van ons een toffe Goodiebag cadeau met goodies van o.a. Marbles by MG (sieraden) Flavio Salsano (Illustrator van Flow magazine) Funny Side Up (vrolijke papierwaren) Studio Gwen (handgemaakte accessoires en kaarten)
LET OP: beperkte oplage dus wees er snel bij!  





We verwelkomen je graag in onze 2 daagse Pop-Up Shop!

♡ Liefs Ayla ♡






Geen opmerkingen:

Een reactie posten