zondag 13 maart 2016

Good Vibes Only @Feel Good & Shop EventWELKOM op het 
Feel Good And Shop Event 2016


Écht het event wat je niet wilde missen! Daar kan ik heel kort over zijn, want wat was het leuuuuk. Afgelopen Vrijdag en Zaterdag vond de 2e editie van het Feel Good and Shop Event in Veghel plaats.  

Een lifestyle event van groot formaat waar eten, genieten en shoppen centraal staan. Je kunt er echt een dag vertoeven, bij meer dan 100 webshops vind je een divers aanbod van illustratoren tot 2 daagse pop-up shops met een aanbod van accessoires, stationery, kaarten, spullen voor kinderen, kleding en verzorging. 

En wij van Passie Bloom mochten aanwezig zijn, om dit te gekke evenement aan te vullen met onze spullen uit de webshop. Een 2 daags winkeltje op locatie, pop-up shop, offline winkelbeleving, het was het helemaal. We hadden een gave plek toegewezen gekregen, waar we 11 Maart vrijdag ochtend vroeg aan het opbouwen sloegen. 

Lieve Thyrsa kwam ons in alle vroegte al helpen, en wat waren wij blij met haar hulp en gezelligheid! Een opbouwplan heb ik altijd wel, echter is het altijd anders als je op de plek staat, en gaat de hele boel toch weer om haha. Ik vind het heerlijk om te stylen dus het opbouwen is wel pittig, maar ook zo leuk! Thyrsa heeft alle kaartjes, stempeltjes en washi tapes netjes opgehangen.  

Redelijk snel (voor ons doen) hadden we de boel op zijn plek. Nog een beetje schuiven, rommelen en om 13.00 uur ging het Feel Good event van start. We hadden een hoop nieuwe producten meegenomen, dus veel te zien als preview! 

Onder andere bovenstaande kaarsen in vrolijken kleurtjes. Nieuwe kussens, woonaccessoires en een aantal nieuwe kaarten merken. Onder andere Little lefty Lou, Flora Waycott, Nikki Upsher, Aless Baylis en weer nieuwe kaarten van Marieke ten Berge. 

Ook nieuwe merken met mooie handgemaakte woonaccessoires zoals de marmer look producten van Studio Gwen, links op de foto te zien <------ , en Porseleinen vaasjes in pastel tinten van Atelier AM, hieronder afgebeeld.

De nieuwe porseleien vaasjes in pastel kleurtjes.
Nu online!
Wat ging het snel deze twee dagen, het was ook ontzettend druk bezocht  Maar heel ruim van opzet, waardoor je lekker kunt winkelen en eten. Het voelde ook wel als een écht winkeltje, in de aanslag met mijn nieuwe roze vriend, de Kassa, wat het een heel stuk makkelijker maakte als niet- rekenwonder haha. 

Zoveel positieve, mooie hartverwarmende reacties, zulke fijne gesprekken, leuke mensen ontmoet, nieuwe contacten gelegd. Ik vond het geweldig! De sfeer was echt FEEL GOOD! En die energie voel ik vandaag nog, wat het daardoor als een ontzettend geslaagde markt maakt. 

En..... Natuurlijk niet te vergeten de organisatie: Ingrid en Monique die het geheel tot in de puntjes verzorgt hadden, en met hun persoonlijke vrolijke aandacht er echt een feestje van maakten om te staan. Dankjulliewel, en hopelijk zie je ons weer snel op het Feel Good en Shop Event staan! 


Hieronder nog een sfeerimpressie van het mooie oude industriële oude fabriek gebouw en de sfeer op het evenement zelf!
 Agenda Tip: 24-25-26 Maart 2017 is het volgende Feel Good event in de Koekbouw. 
See you Next time to Feel good and shop! 

♡ Liefs Ayla ♡


Geen opmerkingen:

Een reactie posten